© Wangerooge, FFN 2013
© Emilie Hudig, 2017
© Carla Kogelman, FFN 2015

the art of living

‘The Art of living’ is een fotografische viering van het leven. Hoe gaan mensen om met het leven in de samenleving, in hun bubbel of als individu? Hoe vieren zij het leven in goede tijden en hoe beleven ze het leven in minder goede tijden?
Tijdens de komende editie van het FotoFestival presenteren de curatoren de zoektocht naar deze immateriële kunstvorm, de ‘kunst van het leven’ van eigenzinnige, veerkrachtige, artistieke, creatieve en misschien wel alledaagse mensen.

Feiko Koster

curatoren

Het curatorenteam voor de FFN2021 editie bestaat uit: Feiko Koster (hoofdcurator, galeriehouder Koster Photography, Film & Video Naarden), Lotte van Es (curator Huis Marseille), Madé van Krimpen (galeriehouder Multiplemadé Amsterdam), Guinevere Ras (curator Nederlands Fotomuseum Rotterdam) en Kenneth Stamp (fotograaf) voor het special project Celebrate the Dutch Landscape. Een nieuw team met jonge professionals die middenin de wereld van de hedendaagse fotografie staan, een team dat vernieuwing en kwaliteit brengt. Onder de hoede van een ervaren curator die waakt voor het eigene van het FotoFestival Naarden.

©Kenneth Stamp, Curatoren op de vestingwal, Naarden Vesting, 2021

celebrate the dutch landscape

FotoFestival Naarden viert het Nederlandse landschap en heeft aan haar Facebook pagina een Groep gekoppeld: Celebrate the Dutch Landscape. 

Aan dit project kan iedereen die fotografeert, als amateur, als professional of gewoon een snapshot met je smartphone, meedoen. In de corona periode gaan we allemaal vaker er op uit, we wandelen, fietsen en genieten van het Hollands landschap. Met het project Celebrate the Dutch Landscape geeft FotoFestival Naarden aandacht aan landschapsfotografie in de breedste zin van het woord. 

Elke dag plaatsen leden van de groep foto's van het landschap. Een selectie van deze foto's zal straks tijdens het FotoFestival Naarden tentoongesteld worden.

©Kenneth Stamp, Windmills, 2021
Top