Photo31 Live Event

19-07-2021

Met deze editie gaat Photo31 voor het eerst weer het theater in en jij kan erbij zijn! Bij Cultureel Podium deMess is plek voor slechts 20 mensen in het publiek. Ook ligt er voor elke bezoeker een gratis festival editie van het prachtige Pf Magazine klaar. Wacht dus niet te lang en meld je nu aan.

In Cultureel Podium deMess praat Photo31 gastheer Robert Theunissen met hoofdcurator Feiko Koster over het festival en het thema van 2021. Daarna schuiven drie fotografen aan voor een goed gesprek over hun werk dat op het festival te zien is. De namen van de drie fotografen worden binnenkort bekend gemaakt.

Sinds 1989 wordt tweejaarlijks in de vesting van Naarden het Fotofestival Naarden georganiseerd. Na 30 jaar is het festival uitgegroeid tot een van de belangrijkste fototentoonstellingen van Nederland. Het thema van de editie van 2021 is ‘The Art of Living’: een fotografische viering van het leven. Hoe gaan mensen om met het leven in de samenleving, in hun bubbel of als individu? Hoe vieren zij het leven in goede tijden en hoe beleven ze het leven in minder goede tijden? Een zoektocht naar deze immateriële kunstvorm, de ‘kunst van het leven’ van eigenzinnige, veerkrachtige, artistieke, creatieve en misschien wel alledaagse mensen. Gedurende de zomermaanden is het werk van maar liefst 60 fotografen te zien in Galeries, de grote kerk, de bastiongebouwen en nog meer binnen- en buitenlocaties van de prachtige vestingstad.

Feiko Koster, galeriehouder Koster Fine Art Gallery, is de hoofdcurator van FFN 2021. Hij wordt bijgestaan door gastcuratoren Guinevere Ras, curator Nederlands Fotomuseum in Rotterdam; Lotte van Es, curator Huis Marseille in Amsterdam; Madé van Krimpen, galeriehouder Multiplemadé; en Kenneth Stamp, curator special project ‘Celebrate the Dutch Landscape’.

Is dit live event uitverkocht? Dan kan je je nog aanmelden voor de gratis online versie met live chat op 11 augustus. Bezoek onze website of het Webinar op Eventbrite voor meer informatie.

PROGRAMMA Photo31 Live Event Fotofestival Naarden op 24 juli 2021:

- zaal Cultureel Podium deMess open vanaf 14:45 uur
- aanvang om 15:00 uur
- einde om 16:30 uur
- drankje na afloop mogelijk bij de bar van deMess

Tijdens het event is er ruimte voor vragen uit het publiek.

Wees er snel bij en meld je aan!

Top